Quotation of the Day

:: super mini gath @Kg Baru ::

Ptg semalam lepas balik dari makan laksa Kak Pah tertinggal henpon dalam keta. Tengah2 housekeeping, rearrange bilik, mop lantai cari2 gak mana la henpon ni. Malam plak dah tak pegi mana2... kalau sape2 sms/call nasib la.



Pagi tadi nak kuar breakfast baru la tgk henpon. 2 sms je... Zu KK ngan sorg kawan. Lepas tu hello kawan2 yang terlintas dalam kepala je. Nak ajak dinner ngan Zu. Sib baik Mek & PL available. Dapat la entertain tetamu dari jauh. Sesaja nak test gigi baru Mek... aku oda satey 20 cucuk. OK... berbaloi lah Mek banje mahal2 utk gigi dia.



Sambil makan2 minum sempat juga bagi idea kat Mek - event manager kampung kita tu... pelancaran dan penyerahan pakaian rasmi kampung kita [alaaa... tshirt yang dah siap tu dan majlis berbuka puasa]. Lepas ni muka Mek kuar dalam sotkaba, megazine lagi la... tapi aku tak kecit ati pun. Apa ada hal!!!

Lepas makan dan sebelum bersurai, kami sempat petik gambo nih.
[jarang ada anak Melayu bergambar mcm ni]

15 comments:

Mem Aluya said...

Sapa lah kawan-kawan yang terlintas dalam kepala tu? Tak pe saya tak kecik ati pown. Kih kih kih.

Tumpang seronok tengok uols bergathering.

Soulier MUCHiER said...

jawuh di sudut hati ku kembang semangkuk...sbb gumbira u olls gather2 makan satey lagi...hehehehheehhe

Dory said...

xpe, seb baik jauh.. lupe nak suh makankan sate bg pihak.. hahah

Armando De Luca said...

makan satey meraikan sahabat dari jauh dan test gigi Mek

dory... lain hari ko dtg, blh la blanje aku satey plak

yaya|azura said...

ahh....kalaulah abam fazz stayed for another day, sure kitaorg dah join. :(

Pink Marie said...

haha siut test gg ke..

haih mcm2 korg nk soh ni ye. hmm!

Armando De Luca said...

tak pa azura... ada juga wakil kita jumpa zu

mek... mcm2 kan

Rantong said...

Salam ziarah. Such a great blog.

View Profile: Rantong™

Zu said...

hohoho zu happy sgt jmupa korang semua.....semlm flight delay setengah jam nasib lahhh.....

Armando De Luca said...

alhamdulillah ko dah selamat sampai

SitiNur said...

Oh sate..Kalau tak bagitau tu bumbung keta Man,Duk ingat meja..hehe

Armando De Luca said...

ha ha ha... sesak2 boleh juga buat meja

zool irfan said...

kenapa PL nampak jambu???
hehehhe.

zool irfan said...

zu datang sini ek.. nape kejap sangat bah..

Armando De Luca said...

lama juga zu kat kl