Quotation of the Day

:: muhasabah diri: Sacarstic ::

Musti ada salah laku atau kata.
Mungkin juga aku tak sedar atas salah laku dan kata, level amatur (rookie).
Sebelum ia sebati dalam hati, aku... aku... aku... (huaa huaa huaarrghhh... gagap di situ)

18 comments:

<< s| tED| >> said...

ZZzzzzzzzzzzzzZZzz...

SitiNur said...

masih belum terlambat.

Armando De Luca said...

insha allah dgn kesempatan yg ada ni...

Zu said...

ngeh...ngeh..ngeh...:D

DoOrDie said...

lumrah hidup manusia...tegur menegur

Mademoiselle Cynicleopetra said...

insyallah semoga kita pun tak tergolong dalam category tersebut...

level yang tidak mendtgkan keberhasilan malah kerugian...

Mem Aluya said...

Wahhh... ustajah dah bersuara... pandainyierrrr....

Mademoiselle Cynicleopetra said...

sesekali Mem....

Jika nak menegur biarlah iklhas...dan berwawasan bukan caci mencaci serta menista...

Armando De Luca said...

bukan tegur lah... komen

Mademoiselle Cynicleopetra said...

oh iya....oiii komenlah...apedah!

Armando De Luca said...

nge nge nge... ceramah ceramah

Armando De Luca said...

jangan tegur dengan perasaan, dengan dendam kesumat...

DoOrDie said...

betol2...

yang memberi teguran dan yang menerima teguran/komen pon kena la sama2 buka tangan.

tak gitu?

Armando De Luca said...

ha ha ha... harus bu.. bu.. buka minda dan fikir2kan lah

Armando De Luca said...

err.... buka tangan buat gapo?

DoOrDie said...

buka tangan untuk menerima, bukan ala2 tolak bala dan gasak delete je?

kot?

tak kisahlah. janji gumbira.

Soulier MUCHiER said...

tak lama lagi pun saya akan men'scrap' juwe...

pemberitahuan awal...

lebih senang berceria dari menjadi sesak...

Armando De Luca said...

tiada paksaan... janji happy... jom ronggeng