Quotation of the Day

: : yes!!!! : :


Macam biasa... Isnin aku bermula petang Ahad. Setiap petang Ahad, aku akan call staf yang kerja hari minggu untuk menyibuk tanya sistem. Kalau ok, aku minta depa update jelah from time to time.
Petang semalam, pegi Alamanda nak tengok Street Fighter. Sblm muve start, staf call... one server kaput! aahhh bencana!!!
Guide him what to do, contact vendors and update aku from time to time. Tapi aku tetap juga nak tgk muve...
Habis muve, aku balik truss rumah utk followup dan buat arrangement, update sapa2 lah yang berkaitan. DONE!
Hari ni barulah tengok betul2... sampai siap. Tq to my team and vendors.
Tapi sepanjang cuti sekolah ni... memang hari2 yang agak mencabar buat aku dan team... semangat harus kental.

8 comments:

Rajap said...

Well Done... Gud job bro..

SilverFerio said...

tq bro...

yea... at last la

SitiNur said...

Man dah jadi manager ka sekarang ni?

SilverFerio said...

manager kecil kecilan :d

SitiNur said...

patutlah asyik bz ja...okla tu. Keja dah ok,umah dah ada,apalagi..tahun ni kena settle apa yg patut,..kurus kawin pun dah pi kan..hehe

SitiNur said...

eh kurus kawin plak..hehe kursus la

SilverFerio said...

doa2kan ya...

Ziela Sheron said...

keje mana skang? takde kosong ker?