Quotation of the Day

:: sepriseeee ::

"Selamat berpuasa"

Dah lama juga tak penah minum teh kat KL. Malam semalam berpeluang minum bersama orang kampung. Tapi tak de la ramai mana yang join sebab tak ada plan macam iftar kat rumah K.E. dulu tu... baik punyaaaaa!!! Aku sempat hebah kat fesbuk dan shoutbox Balai Raya @Blogspot.



Lokasi NZ Garden Cafe ni memang tebaik lah... mengadap KLCC, dan sebelah Public Bank yang cerah benderang (betui ka?)

Antara yang datang... Mek dah cabut balik. Dory muncul dalam vid call je...

Giler ahhhh....

DJ redio ERA sedang ke udara

Buah tangan dari Dubai... boleh makan dengan roti canai. Kue raya pun ada dah malam tadi :d

Kami bersurai lebih kurang pukui 1 pagi.

6 comments:

Soulier MUCHiER said...

itu kacang ana manyak suka sini ada jual tapi jawuhhh nun di Arab St sana....

Armando De Luca said...

makan ngan lontong pun sodap!!!!

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Wow... Mem & Bamin balik beraya kat Malaysia... Alahai...

Dory said...

sedapnyee...ape name tu?

Pink Marie said...

sebenanye korg taktau...
farid yg bwk mek pegi nz garden ni aritu.. masa bday. saje lepak2 pas mkn mexican food. hehe..

oi mana gamba mek!!

zool irfan said...

nz ni kena chill ngan member2 baru best tau.. tapi kalau dating tak best sangat kat sini.