Quotation of the Day

:: kita minum dulu ::

a : air suam kurang gula

g : kopi o limau

n : teh o kurang susu

kawan aku penah oda susu o

Masa kawan oda susu o tu, bukan tukang amik oda je blur... lalu tanya, macam mana tu :-? aku pun blur peringkat dalaman juga (tanpa riaksi bahasa badan)

12 comments:

Mem Aluya said...

Pernah order mushroom shup dan chup cendawan :P

SilverFerio said...

mem... lepas tu dpt dua mangkok sup cendawan ke apa :-?

DoOrDie said...

air suam takmo suam satu!

ehehhehe

SilverFerio said...

ok.. saya bagi air batu sikit yer... nanti masuk sendiri ikut suka hati :d

Dory said...

teh tarik kurang harga ada?

SilverFerio said...

teh tarik cawan boleh kan... murah sket :d

Gee said...

hahhahahhaha.. kelakar!!

kakak baru je sampai rumah ni.. adoiaiii tension tul interview td.. tahlah aishhh.. tinggal berdoa je lah.. :(

lepas tu sepanjang perjalanan balik kepala berdenyut2 tak leh tahan.. singgah Nilai 3 jap ingat nak cari benang last kena pi depan Nilai square, tp benang tak de byk pilihan huhuhuhu mcm2.. ni dah nak tido dah ni kepala masih sakit..

SilverFerio said...

insha allah... kalau dah rezeki tak ke mana kan :)

Zu said...

dekat rest hubby selalu mintak air suam lepas tu mintak ais tak paham lah apsal tak mintak air sejuk sekali?? hehehe tp itu hanya soalan dlm kepala aku tak pernah tanya pun kat dia:D

SilverFerio said...

dlm proses nak kenal laku masing2 ke :-?

Zu said...

ha ah...:D

Ziela Sheron said...

dol! hahaha