Quotation of the Day

:: terbang pulang ::


Kali akhir balik ke Seri Negeri tanggal 18 April 2009. Nahh.... dah nak jejak ampat purnama barulah buat persediaan utk terbang pulang. Tapi... semua ini belum menjanjikan aku akan jejak kaki di sana. Hmmm...

Kali ni rasa tak sabar nak terbang pulang, tak tau kenapa... "panggilan pulau" kut. Baru ni sempat ber'sms' dengan kazen nak pegi memancing kat laut. Hopefully dia ada masa untuk memancing sama-sama.

Kata Mak Timah, musim buah pun dah hujung-hujung. Baliklah dulu, nanti kita pi dusuk Mak Ndak. Tapi aku tak de la mengharap sangat, ada rezeki bolehlah makan durian dengan pulut tanak :-bd

Kawan-kawan opis pun dah ada yang bagi duit minta tolong belikan macam-macam coklet. Soon... ada yang minta belikan perfume. Perfume ni aku boleh minta kazen belikan dengan staff price. Mungkin aku pun nak beli juga... sesaje buat sembur bawah tiak... walaupun aku tak naik lrt pegi keja...

Apa lagi yer nak buat kat Seri Negeri nanti???

Ada gak plan nak ajak parent, tok + Mak Enjang sekuarga dinner kat luar... tapi parent & tok bukannya nak. Depa lebih suka masak dan makan ramai-ramai kat umah. Boleh la ajak kazens nongkrong di warong kopi tepi pantai sambil nikmati bayu laut.

Sekian, wasallam.






10 comments:

<< s| tED| >> said...

wah! balik kampung..oOoooo balik kampung!!

Armando De Luca said...

yezzzaaaa!!!

WahaiCerminHikmat said...

wah balik kampung...

bab minyak wangi tu takleh angkat...tersembur mee maggi LOL!

yaya|azura said...

azura pon mao cokelet...... pleaseeee.... ;-)

NaD said...

bestnye kalau dapat makan seafood..!

floweristachantress said...

wahahhahaha memang paling bestlah ayat minyak wangi tu :))

Dory said...

wahhhhhhhhhhh..nk balik pulau! bile la nak sampai ke sane niiiiiii

Armando De Luca said...

ted- balik kg la to have quality time wit kuarge

mommi- ha ha ha makan megi ke?

azura- nanti uplod pic cokelet kt fb ye

noor azura- nanti saya uplod pic kt fb ye

sis- ha ha ha

dory- aku balik survey dulu eh, nanti leh present kat hampa

SitiNur said...

Balik kampung memang banyak nikmatnya.

Armando De Luca said...

ha ha ha... tapi x blh nk rasa cekodok durian siti