Quotation of the Day

:: Mikaeel - r.i.p. ::


Baru beli wooo... memula nak beli The Essential Michael Jackson, tapi mahal sangat lah. Koleksi lagu2 dalam MJ Number One ni pun not BAD :-bd

NST, 4th July ~ He of the gloved hand, hat and famous dance moves will be forever etched in our minds as a legendary and extraordinary superstar. He was all that, and more. Like his signature moonwalk routine, he glided gracefully and memorably into our lives and now he is gone. Perhaps that is how he wanted to be remembered.


Al Fatihah.

6 comments:

Soulier MUCHiER said...

Al fatiha buat Mikaeel...bagaikan kain putih...tak sempat nak mencorak lagi....

Im a great fan of him...

Allah swt lebih menyayangi beliau...still have my old CDs tapi dah calar balar...sebb dulu pernah try nak buat moonwalk juge..

hehe....

Armando De Luca said...

ke ke ke... skrg ni dh blh buat sket2 la kut... tgh mendownload vc kat youtube

Tok Ketua said...

tok tgh practice moonwalk... nk bg entertainment kt bini sblm tido.. hahaha

Armando De Luca said...

kah kah kah... good luck tok

Zu said...

Man confm kerr MJ Islam??
bengang dgn mcm2 gosip2 yg kuar tak tau mana satu betul ada pulak yg aku baca dia murtad.

Armando De Luca said...

mudah mudahan